Erfarenhetskonferens Nelms Metod i Lund 9 januari

Projektet Nelms metod bjuder in till en öppen Erfarenhetskonferens på Scandic Star Hotell i Lund den 9. Januari 2020, mellan kl. 13.30-18.00.

Konferensen är för er som antigen har gått en utbildning i Nelms metod eller du som är intresserad av at veta mer om projektet eller om träning i vatten för funktionsnedsatta.

Det kommer vara info om projektet och metoden, samt en föreläsning av Anna Porsvald med titelen: ”Varför tycker andra att det är så kul att åka till badhuset förutom jag? – Om att lära personer med autism att gilla vatten!” Läs mera om Anna Porsvald och föredraget i inbjudan.

Ni hittar inbjudning med mera information och program här: Erfarenhetskonferens Nelms Metod 9. januari

Konferensen är gratis, men kräver anmälan då det är begränsade plaster. Anmälan görs på mail till hilde@nelmsmetod.se

Projektet Nelms Metod har stöd från Arvsfonden i 3 år. Syftet med projektet är att utveckla, och utbilda i Nelms metod. Metoden använder vatten som ett terapeutiskt verktyg för att öka rörelseförmågan och öka sensorisk medvetenhet i vattnet för personer med funktionsvariationer (för barn, unga och vuxna). Målet är även att effekten ska uppnås på land. Metodiken kommer bygga på Milton Nelms tankesättet, som också kommer vara involverad i projektet.

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062