Utbildningsmaterial är klart

Äntligen är utbildningsmaterialet klart – och det har blivit så fint tycker vi! På torsdag 9 december kl 09.00-10.00 har vi ett digital boksläpp där Milton Nelms kommer vara med och berätta om hur materialet är byggd upp och tänkt användas. Det kommer också vara möjlighet att ställa frågor. Anmäl er till träffen på mail till hilde@nelmsmetod.se

Materialet är skrivit av Milton Nelms som har utvecklad Nelms Metod. Det är också han som har gjort alla ritningar och illustrationer. Redaktör har varit Hilde Elise Hansen, som tillsammans med Peter Pettersson översatt och bearbetat materialet till svenska.

Materialet är på totalt 84 sidor, och ger en djupare förståelse av principerna vattnets fysik, vattnets rytm, andning. Det är också ett kapitel om hur du ska tänka när du ska planera och lägga upp träningen, samt en genomgång av alla övningar. Du kan nå läsa de första nio sidor:

Alla ni som har gått vår utbildning kan få denna tillskickad – ni beställer den här

Vi har också gjort en kortare version med övningarna som är för dig som har gått våra korta kurser. De har bilder och skisser av övningarna på den ena sidan och beskrivning av övningarna på den andra sidan. Alla övningar kommer med förslag till hur du kan hjälpa någon som inte kan göra övningarna självständigt.

Vill du gå en av våra utbildningar? Vi ska ha en i Lund 15 januari och en i Göteborg 15-16 februari 2022.

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062