Utbildning i Brainswim i Skellefteå 8-10 oktober

I oktober arrangerar Gilla Vatten en ny instruktörsutbildning i Brainswim i Skellefteå på Eddahallen/Scandic Hotell. Vi börjar utbildningen lördag 8 oktober kl 09.30 i Eddahallen och avslutar måndag 10 oktober kl 16.00

Utbildningen är gratis för alla som vill bli lokal arrangör av Gilla Vatten, och hålla gratis Gilla Vattenkurser för barn och unga. Kursavgift, kursmaterial, mat och övernattning i dubbel/trippelrum på Scandic Hotell ingår. Detta tack vare pengar från Arvsfonden (www.arvsfonden.se). Preliminärt program hittar ni här: Program Instruktörsutbildning Skellefteå 8-10 oktober 2016

IMG_2589

Metodiken är utvecklad av Milton Nelms och Shane Gould och är speciellt lämplig för barn som känner rädsla för att vara i vatten/inte kan simma. Milton Nelms och Shane Gould kommer att vara på plats och hålla i utbildningen. Observera att stora delar av utbildningen hålls på engelska.

Målgruppen för projektet är både instruktörer som vill få utbildning i metodiken Brainswim och de barn och unga 11-18 år som är rädda/ovana vid vatten och inte kan simma. Målet är att barnen efter avslutad kurs skall känna sig tryggare i vattnet och få en genuin vattenvana, som de kan ha glädje av hela livet.

Alla föreningar, skolor och organisationer som önskar att bidra till att alla barn blir trygga i vatten kan ansöka. Det kan exempelvis vara en simklubb, en skola/fritidsgård, förening för barn med funktionsnedsättning, scoutförening, föreningar som arbetar med invandrarbarn, lokala simhallar med mera.

För mer information och anmälan kontakta Gilla Vatten på info@gillavatten.se eller telefon 046-15 20 67.

Vi tar emot anmälningar fortlöpande. Vi har begränsat med platser. Välkommen med din anmälan senast 1 september!

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062