Tack till alla som har stödjad Nelms Metod

30 juni var sista dag som Projektet Nelms Metod var ett Arvsfondsprojekt – men vi kommer fortsätta erbjuda utbildningar, träffar och träningar i Nelms Metod.

Ett stort tack till Allmänna Arvsfonden för ert stöd – det har gett möjlighet till att utveckla metoden, utbildningen så att flera personer med funktionsnedsättningar kan få uppleva de fantastiska möjligheter som rörelse i vatten kan ge!

Tack till alla organisationer som vi har samarbetet med, särskild tack till Furuboda Folkhögskola, Swedish Center for Aquatic Research, Parasport Göteborg, Svenska Livräddningssällskapet Göteborg och Autism och Asbergerföreningen i Västmanland.
Stort tack till alla er som har varit med på någon av våra utbildningar, prova-på tillfällen eller deltagit på våra träffar! Ni har varit uppriktigt intresserade av att skapa träning i vatten som utvecklar er själva och målgruppen vidare. Ni är entusiastisk och nyfikna och det finns en vilja att lära av varandra. Detta har varit med på att driva projektet vidare!
Peter Petterssons har haft sin sista arbetsdag i projektet. Tack så mycket för all jobb och entusiasm under dessa år!
Projektet lever nu vidare i form av att Hilde Elise Hansen kommer fortsätta jobba som projektledare och erbjuda utbildningar till alla som är intresserade. Kontakt oss om du är intresserad.
På vår hemsida hittar du information och filmar om metoden och projektet. Läs mera på www.nelmsmetod.se
Vi ses!

Hälsningar från

Hilde, Peter, Hans och Glenn

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062