Inställd – Nytt instruktörskurs i Gilla Vatten i Lund 1-2 maj

Utbildningen är tyvärr inställd pga corona – vi planerar ny till hösten.

Vill ni vara med att få fler barn, unga och vuxna att gilla vatten och känna sig trygga i vatten? Utbilda dig i metodiken Brainswim som är särskilt utvecklad för att ge ökad trygghet i vatten.

Utbildningen kommer föregå på Högevallsbadet i Lund. Vi börjar utbildningen fredag 1 maj kl 09.00 och avslutar lördag 2 maj kl 14.0. Utbildare kommer vara Milton Nelms, som i över 40 år har arbetat med många olika grupper i vatten från barn och vuxna som är rädda för vatten, ungdomar och upp till elitsimmare på världsklassnivå. Observera att stora delar av utbildningen hålls på engelska.

Gilla Vatten startade upp i 2014 som ett projekt med stöd från Arvsfonden. Vi har sedan dess utbildat över 450 instruktörer i metodiken. Totalt har över 10 000 barn/unga blivit tryggare i vatten genom Brainswimmetoden. Instruktörerna kommer från olika typer av föreningar och organisationer; som simklubbar, skolor, simhallar, habiliteringar, föreningar för barn med funktionsnedsättning och föreningar som arbetar med invandrarbarn med mera.

Utbildningen i Brainswim består av både teori, men mycket praktik i bassängen. Utbildningen förutsätter att ni själva är med i vattnet och provar på alla övningar. Ta med badkläder, handdukar, shorts, t-shirt.

Pris: 2500 kr per person

Det inkluderar utbildning med utbildningsmaterial, lunch och fika båda dagar. Boende står ni för själva.

För mer information  se bifogad inbjudning Inbjudan Gilla Vatten Lund maj 2020.

För mer information och anmälan kontakta Gilla Vatten på hilde@gillavatten.se eller telefon 046-15 20 67.

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062