Nya GV-kurs på gång i Kungsbacka

Kungsbacka Simhall arrangerar under de två första veckorna av sommarlovet Gilla Vattenkurs, vecka 25-26, (från 19-30/6). Gilla Vatten vänder sig till barn 10-12 år, årskurs 4-6. Kursen är gratis.

Kursen är intensiv under dessa två veckor. Det innebär att vi träffas varje måndag till fredag (ej midsommarafton). Vi kommer ha en grupp med max 10 elever klockan 11-11.50

Kursen är inte en simkurs där du lär dig simma utan en kurs där du som elev får redskap till att kunna hantera och komma över din rädsla/osäkerhet i och i närheten av vatten. Målet med kursen är att känna sig mer trygg och självsäker i vatten för att så småningom kunna uppnå de mål som ställs i skolan. I årskurs 6 är 200 meter simning varav 50 meter i ryggläge ett krav för att få godkänt i ämnet idrott.

Metodiken som används i Gilla vatten, Brainswim, är välbeprövad och utvecklad utav två rutinerade, världskända profiler i simvärlden – Milton Nelms och Shane Gould.
Att kunna hantera sin kropp både i och under vatten är i Sverige något som anses viktigt eftersom vi lever nära hav, sjöar, älvar och åar.

Kursen är Gratis och anmälan är bindande. Du anmäler dig via https://www.kungsbacka.se/Uppleva-o…/Simma-och-bada/Simskola/

De som är kursledare i Kungsbacka kommun är Guianitza Diaz, Josefine Ivemalm-Palm, Martin Hult och Susanne Dahl.

Denna sommar är det Guianitza och Susanne som är kursledare.

För mer information gå in på hemsidan www.gillavatten.se

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062