Många Gilla vattenkurser nu i vinter

Det är många lokala arrangörer som har haft eller ska ha Gilla Vattenkurser nu i vinter.

_O2Q0550

I höst har vi haft utbildningar i Brainswim i Norrland, och många av de nyutbildade instruktörerna är redan i gång med att planera eller hålla kurser. Idrottshuset i Haparanda hade en kurs under höstlovet, och körer nu också en kurs med ensamkommande barn. I Strömsund i Jämtland har Hedenvindskolan just nu en kurs med några av sina elever. Lycksele Simhall och Matforshallen i Sundsvall ska ha kurs efter jul. Det ska också Sävar Simhall i Umeå, de har kurs från 2–16 januari, se inbjudan här. Munksunds simhall i Piteå har håller också på med en kurs just nu.

Om vi flyttar oss längre söder, så har Halmstad Arena två kurser på gång i december, en grupp med barn mellan 10–12 år och en grupp för ungdomar mellan 13–16 år. I Skåne ska också Osby Simhall ha en kurs nu i december. I Åstorp håller just nu Bin Särskolan och Haganässkolan/träningsskola en kurs för några elever.

Har ni barn, eller känner barn som är rädda för eller ovana vid vatten, kontakta lokal arrangör av Gilla Vatten för att höra när de planerar näste kurs. Gå in under ”Kurser för barn” och välj vilket landskap ni tillhör.

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062