Kul med Gilla Vatten i sommar i Lund

SK Poseidon arrangerar denna och nästa vecka en Gilla Vattenkurs i kombination med Sommarfritids – Kul med Gilla Vatten i sommar. Det är totalt 13 barn från 5:e eller 6:e klass som deltar.

IMG_2055

Barnen börjar dagarna på Högevallsbadet med en Gilla Vattenkurs, efteråt går de ner till Källbybadet och ansluter med de andra barn som också går på Vattenfritids. Totalt är de 32 barn. Det är en fantastisk möjlighet för de här barnen som både blir mer vattenvana och får möjlighet att få vara med på Vattenfritids. Under dessa två veckor kommer barnen att lära sig tycka om och känna sig trygga i vatten och kanske får några nya kompisar på köpet.

Cecilia och Mattias

På Vattenfritids idag fick de besök av Mattias Ohlin från Skandias Idéer för livet. Mattias hade med en check på 21 500 kronor som ska gå till att hålla vattenfritids med utflykter och aktiviteter för dessa barn. SK Poseidon har också fått stöd från Lunds Kommun. Till själva kursen i Gilla Vatten har de fått stöd från Sparbankstiftelsen Färs och Frosta och Sparbankstiftelsen Öresund.

Sydsvenskan har skrivit en artikel om det, läs den här:
https://www.sydsvenskan.se/…/pengatillskott-till-kurser-for…/

För mera information om Idéer för livet se: www.ideerforlivet.se 

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062