Instruktörsutbildning i Brainswim Viskadalen Folkhögskola/Kaskad Badhus 16-18 april 2016

Vill ni vara med att få fler barn att Gilla Vatten och känna sig trygga i vatten?
Då har ni möjlighet att bli en lokal arrangör för
 Gilla Vatten. Med Gilla Vatten vill vi ge ökad trygghet i vatten för de barn som i 5:e och 6:e klass är rädda för eller ovana vid vatten och inte kan simma.

Föreläsning 3

I april arrangerar Gilla Vatten en ny instruktörsutbildning i Brainswim på Viskadalen Folkhögskola/Kaskad badhus, som ligger 2 mil söder om Borås. Vi börjar utbildningen kl 10.00 på Viskadalens Folkhögskola lördag 16 april och avslutar måndag 18 april kl 16.00

Utbildningen är gratis för alla som vill bli lokal arrangör av Gilla Vatten, och hålla gratis Gilla Vattenkurser för barn. Kursavgift, kursmaterial, mat och övernattning i dubbelrum på Viskadalen Folkhögskola ingår. Detta tack vare pengar från Arvsfonden (www.arvsfonden.se).

Program Instruktörsutbildning Viskadalen 16-18 oktober

Metodiken är utvecklad av Milton Nelms och Shane Gould och är speciellt lämplig för barn som känner rädsla för att vara i vatten/inte kan simma. Milton Nelms kommer att vara på plats och hålla i utbildningen.

Målgruppen för projektet är både instruktörer som vill få utbildning i metodiken Brainswim och de barn som i 5:e och 6: e klass som är rädda/ovana vid vatten och inte kan simma. Målet är att barnen efter avslutad kurs skall känna sig tryggare i vattnet och få en genuin vattenvana, som de kan ha glädje av hela livet.

Alla föreningar, skolor och organisationer som önskar att bidra till att alla barn blir trygga i vatten kan ansöka. Det kan exempelvis vara en simklubb, en skola/fritidsgård, förening för barn med funktionsnedsättning, scoutförening, föreningar som arbetar med invandrarbarn, lokala simhallar med mera.

Observera att utbildningen är på engelska!

För mer information och anmälan kontakta Gilla Vatten på info@gillavatten.se eller telefon 046-15 20 67.

Välkommen med din anmälan senast 22 mars!

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062