Instruktörsutbildning i Brainswim Stockholm/Åland 8-10 april 2016

Vill ni vara med att få fler barn att Gilla Vatten och känna sig trygga i vatten?
Då har ni möjlighet att bli en lokal arrangör för
 Gilla Vatten. Med Gilla Vatten vill vi ge ökad trygghet i vatten för de barn som i 5:e och 6:e klass är rädda för eller ovana vid vatten och inte kan simma.

IMG_2589

I april arrangerar Gilla Vatten en ny instruktörsutbildning i Brainswim på Åland. Vi utgår från Stockholm, och utbildningen påbörjas ombord på Viking Lines båt på morgonen fredag 8 april, och fortsätter med bassängträning och teori i Mariehamn på Åland. På båten på vägen hem har vi teori och uppsummering. Vi ankommer Stockholm kl 18.45 söndag 10 april.

Kursstart: 07.00 fredag 8 april
Avslut: 19.00 söndag 10 april.

Utbildningen är gratis för alla som vill bli lokal arrangör av Gilla Vatten, och hålla gratis Gilla Vattenkurser för barn. Kursavgift, kursmaterial, mat, båt över till Åland och övernattning i trebäddsrum på Hotell Savoy på Åland ingår. Detta tack vare pengar från Arvsfonden (www.arvsfonden.se).

Program Instruktörsutbildning Åland april 2016

Metodiken är utvecklad av Milton Nelms och Shane Gould och är speciellt lämplig för barn som känner rädsla för att vara i vatten/inte kan simma. Milton Nelms kommer att vara på plats och hålla i utbildningen.

Målgruppen för projektet är både instruktörer som vill få utbildning i metodiken Brainswim och de barn som i 5:e och 6: e klass som är rädda/ovana vid vatten och inte kan simma. Målet är att barnen efter avslutad kurs skall känna sig tryggare i vattnet och få en genuin vattenvana, som de kan ha glädje av hela livet.

Alla föreningar, skolor och organisationer som önskar att bidra till att alla barn blir trygga i vatten kan ansöka. Det kan exempelvis vara en simklubb, en skola/fritidsgård, förening för barn med funktionsnedsättning, scoutförening, föreningar som arbetar med invandrarbarn, lokala simhallar med mera.

Observera att utbildningen är på engelska!

För mer information och anmälan kontakta Gilla Vatten på info@gillavatten.se eller telefon 046-15 20 67.

Vi tar emot fler anmälningar i mån av plats – kontakt oss snarast!

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062