Digital träff om Nelms Metod 8 juni kl 19.00-20.00

Vi bjuder in till en digital träff  om Nelms Metod där ni kommer få ta del av de erfarenheter som några av de som har gått vår utbildning har fått när de har använt Nelms Metod. Ni kommer träffa Glenn Bontin från Furuboda Folkhögskola och Veronica Söderman från Falkenberg Kommun. Det vill vara möjlighet att ställa frågor, men också för er att dela era erfarenheter och reflektioner. Träffen är öppen för alla, både ni som bara är nyfikna på Nelms Metod och ni som redan är utbildade i Nelms Metod och vill ta del av dessa erfarenheter.

Glenn Bontin jobbar på Furuboda Folkhögskola, och han har tillsammans med Hans Johnsson använt Nelms Metod i sin träning med deltagare från Furuboda Folkhögskola i 2 år. På Furuboda Folkhögskola har merparten av deltagarna en funktionsnedsättning. Glenn kommer berätta om hur de har integrerad Nelms Metod i träningen, vilka erfarenheter de har fått och hur Nelms Metod har fungerat för deltagarna.

Veronica Söderman jobbar på en grundsärskola i Falkenberg. Hon och hennes kollega har använt Nelms Metod i ca 1 år när de har varit i bassängen med sina elever. Hon vill dela sina erfarenheter och reflektioner.

Anmäl dig snarast till hilde@nelmsmetod.se

Nelms Metod har stöd av Allmänna Arvsfonden. Läs mera om Nelms Metod på www.nelmsmetod.se

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062