Aktiv helg i Nelms Metod

I helgen hade vi två återkopplingssamlingar (instruktörsutbildning del 2) en i Göteborg och en i Kungsbacka. I Göteborg var vi på Dalheimers Hus och vi gick vidare i att få mera kunskap och erfarenhet i Nelms Metod. En liten gäng på 7 personer samlades och delade erfarenhet.

En bild från ett tidigare träff på Dalheimers Hus (innan corona)

I Kungsbacka var vi på Kungsbacka Badhus. Denna återkopplingsträff var för de som redan har gått instruktörsutbildning del 1, som vi hade i mars detta år. (bilden är från träffen i mars).

När vi först hade tagit turen till Göteborg så passade vi på att ha ett prova-på tillfälle på Dalheimers Hus som riktade sig till de i målgruppen som ville testa Nelms Metod. Det var en timme i bassängen där man fick testa lite övningar från Nelms Metod. Det var första gången vi hade prova-på på detta sätt och vi kommer gärna ut till andra och kör prova-på. Kontakta oss om ni är intresserade.

På lördagsförmiddag hade vi digitalt informationsträff. På detta träff berättade vi lite om projektet och metoden. Milton Nelms var med digitalt från Australien. Den digitala informationsträffen är för alla som är nyfikna på projektet, men är också första delen i instruktörsutbildningen.

 

       

ALLMÄNNA ARVSFONDEN

 
<span class='title def_style'><span class='firstword'>ALLMÄNNA</span> ARVSFONDEN</span>

KONTAKTA OSS

 

Nelms Metod
Högevallsgatan 1
22 229 Lund

info@nelmsmetod.se
046-274 0062